Zijlsloep 510 Opties

Natuurlijk kunt u uw Zijlsloep net zo laten aanpassen als u zelf wilt. U heeft in elk geval de keus uit verschillende kleuren voor de romp, de zittingen en eventueel het zeil, afdekzeil, cabrioletkap, zeilhuik. En op de Basic zijn de extra's van de Classic natuurlijk per stuk apart te bestellen.

Seating arrangement in the ZijlsloepSchroef: de Zijlsloep wordt standaard geleverd met een vaste schroef. In plaats daarvan kan een klapschroef gemonteerd worden. Dat vermindert de weerstand tijdens het zeilen maar ook de efficiëntie van de schroef.

Overkappingen: in plaats van het dekzeil kan ook gekozen worden voor een tweedelige cabrioletkap of voor een zeiltent over giek en dek. Voor het zeil kan een zeilhuik geleverd worden, te combineren met het dekzeil of de cabrioletkap. Zeilhuik en cabrioletkap zijn standaard op Classic.

Motor: onder normale omstandigheden bereikt de Zijlsloep met de standaardmotor bijna zijn theoretische maximumsnelheid. Zeilend haalt hij, bij goede wind, zeker zijn top: ruim 9 km/h. Een zwaardere motor heeft daarmee eigenlijk weinig zin maar het is wel mogelijk.

Accu: voor wie veel op de motor denkt te varen is het accupakket eenvoudig uit te breiden, zodat langere vaartijden ter beschikking komen.

Sun deck in the Zijlsloep'Zonnedek’: een uit de sloepen afkomstige methode waardoor opstappers breed kunnen liggen op de voorbanken. Het ‘zonnedek’ is standaard op het type Classic.

Optionele componenten: stootwillen (set van twee), zonnedek (standaard op Classic), klapanker, RVS barbecue, 12V aansteker connectoren (voor bij voorbeeld GSM, GPS, PDA, laptop), vaarboom, pikhaak of een trailer? Bespreek het met ons, ook als het er hier niet bij staat.